Despre noi

Accesări: 9698
 
 
INFORMATII GENERALE
 
 

Borrelia Centrum -laborator analize imunologie

Imunologia joacă un rol tot mai important în domeniul sănătăţii publice şi în practica clinică modernă. Laboratorul nostru oferă investigaţii imunologice de ultimă generaţie la standarde europene. Laboratorul BORRELIA CENTRUM este specializat la standarde internationale in domeniul testelor de laborator pe diagnosticul diferentiat al borreliozei (boala Lyme) prin teste de screening şi de confirmare, recombinate sau pe specii: Borrelia Afzelii, Garinii, Burgdorferi CH, Burgdorferii USA, Spielmanii, Bavariensis şi pe o gamă largă de determinări şi diagnosticări diferenţiale ale patologiilor infecţioase si imunologice. Portofoliul nostru include majoritatea parametrilor de diagnostic întâlniţi la ora actuala in lume.
Folosirea exclusivă a testelor produse de EUROIMMUN şi MIKROGEN, precum şi specializarea personalului în centrele lor de pregătire dovedeşte şi garantează calitatea rezultatelor testelor noastre.
   Aparatura folosită în laboratorul nostru este de ultimă generaţie, autom ată, sigură şi de înaltă precizie, garantată în eliminarea erorilor de procedură. Sistemele folosite sunt: Western Blot (WB),Imunofluorescenţa (IFT) şi Microscopia în câmp întunecat (DFM). Managmentul softului folosit, EUROLineScan sau RecomScan, promoveaza o platforma de lucru pentru toate sistemele Euroimmun şi Mikrogen şi oferă o consolidare unică în diagnosticele autoimune, serologic infecţioase şi alergologice.
Borrelia Centrum este singurul laborator din ţară specializat în analize de laborator diferenţiate pentru determinarea diferitelor zoonoze şi ale coinfecţiilor virale şi bacteriene.   
   
Laboratorul nostru oferă o nouă analiză - teste de determinare a diverselor forme de cancer în fază incipientă prin determinarea enzimelor cerebrale secretate în prima fază de apariţie a celulei neoplazice (identificarea marker-ilor pentru encefalita limbică paraneoplazică).
   Scopul laboratorului este acela de a analiza amănunţit şi de a face diferenţa între fenomenele autoimune determinate de bacterii sau viruşi şi cele ideopatice şi, de asemenea, de a oferi clinicienilor un status bacterian şi viral cât mai complex.
 
 
 
 
 DESPRE ECHIPĂ
 
 
  Echipa noastră este formată din medici, biologi şi chimişti specialişti cu experienţă în domeniu. Toţi membrii echipei sunt în continuă pregătire şi informare prin colaborarea cu laboratoarele EUROIMMUN.
  În beneficiul dumneavoastră aducem experienţa, profesionalismul, grija şi responsabilitatea personalului nostru medical, echipamentele de ultimă generaţie şi testele cele mai complexe de screening şi confirmatorii, pe care le punem zilnic la dispoziţia pacienţilor noştri.
  Datorită echipei de specialisti şi a aportului lor, asigurăm un răspuns avansat şi rapid chiar şi în patologii complexe, asigurându-vă liniştea.

 

ECHIPA:

Dr. Eftimie Alina - medic medicină de familie, specializare homeopatie
Dr. Maxim Mihai - medic specialist medicină de laborator
Ciurea Tatiana - dr. chimist principal, biochimie medicală, imunologie clinică
Vlădoiu Iulia - chimist, biochimie medicală      
Gheorghe Roxana - asistent medical principal
Baciu Alina - asistent medical generalist
Sacaliuc Irina - asistent medical generalist
 
Din empatie pentru situatia pacientilor nostri, am creat la nivel national o retea de colaboratori - medici si laboratoare de recoltare - in orasele mari, cat mai aproape de adresa de domiciliu a acestora.
 
Ne onoreaza sa va anuntam cele mai noi locatii in care partenerii nostri contractuali presteaza acte medicale in numele nostru, la standarde internationale  de etica si profesionalism.
 
Aceste noi locatii sunt : Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, Galati, Sibiu, Hunedoara, Tg. Mures, Alba Iulia, Baia Mare, si Bacau.
 
 
Vă mulţumim pentru încrederea acordată, alegând Borrelia Centrum ca principal partener în rezolvarea problemelor dumneavoastră de sănătate!