Accesări: 9243
 
 
INFORMATII GENERALE
 
 

Borrelia Centrum -laborator analize imunologie

Imunologia joacă un rol tot mai important în domeniul sănătăţii publice şi în practica clinică modernă. Laboratorul nostru oferă investigaţii imunologice de ultimă generaţie la standarde europene. Laboratorul BORRELIA CENTRUM este specializat la standarde internationale in domeniul testelor de laborator pe diagnosticul diferentiat al borreliozei (boala Lyme) prin teste de screening şi de confirmare, recombinate sau pe specii: Borrelia Afzelii, Garinii, Burgdorferi CH, Burgdorferii USA, Spielmanii, Bavariensis şi pe o gamă largă de determinări şi diagnosticări diferenţiale ale patologiilor infecţioase si imunologice. Portofoliul nostru include majoritatea parametrilor de diagnostic întâlniţi la ora actuala in lume.
Folosirea exclusivă a testelor produse de EUROIMMUN şi MIKROGEN, precum şi specializarea personalului în centrele lor de pregătire dovedeşte şi garantează calitatea rezultatelor testelor noastre.
   Aparatura folosită în laboratorul nostru este de ultimă generaţie, autom ată, sigură şi de înaltă precizie, garantată în eliminarea erorilor de procedură. Sistemele folosite sunt: Western Blot (WB),Imunofluorescenţa (IFT) şi Microscopia în câmp întunecat (DFM). Managmentul softului folosit, EUROLineScan sau RecomScan, promoveaza o platforma de lucru pentru toate sistemele Euroimmun şi Mikrogen şi oferă o consolidare unică în diagnosticele autoimune, serologic infecţioase şi alergologice.
Borrelia Centrum este singurul laborator din ţară specializat în analize de laborator diferenţiate pentru determinarea diferitelor zoonoze şi ale coinfecţiilor virale şi bacteriene.   
   
Laboratorul nostru oferă o nouă analiză - teste de determinare a diverselor forme de cancer în fază incipientă prin determinarea enzimelor cerebrale secretate în prima fază de apariţie a celulei neoplazice (identificarea marker-ilor pentru encefalita limbică paraneoplazică).
   Scopul laboratorului este acela de a analiza amănunţit şi de a face diferenţa între fenomenele autoimune determinate de bacterii sau viruşi şi cele ideopatice şi, de asemenea, de a oferi clinicienilor un status bacterian şi viral cât mai complex.
 
 
 
 
 DESPRE ECHIPĂ
 
 
  Echipa noastră este formată din medici, biologi şi chimişti specialişti cu experienţă în domeniu. Toţi membrii echipei sunt în continuă pregătire şi informare prin colaborarea cu laboratoarele EUROIMMUN.
  În beneficiul dumneavoastră aducem experienţa, profesionalismul, grija şi responsabilitatea personalului nostru medical, echipamentele de ultimă generaţie şi testele cele mai complexe de screening şi confirmatorii, pe care le punem zilnic la dispoziţia pacienţilor noştri.
  Datorită echipei de specialisti şi a aportului lor, asigurăm un răspuns avansat şi rapid chiar şi în patologii complexe, asigurându-vă liniştea.

 

ECHIPA:

Dr. Eftimie Alina - medic medicină de familie, specializare homeopatie
Dr. Maxim Mihai - medic specialist medicină de laborator
Ciurea Tatiana - dr. chimist principal, biochimie medicală, imunologie clinică
Vlădoiu Iulia - chimist, biochimie medicală      
Gheorghe Roxana - asistent medical principal
Baciu Alina - asistent medical generalist
Sacaliuc Irina - asistent medical generalist
 
Din empatie pentru situatia pacientilor nostri, am creat la nivel national o retea de colaboratori - medici si laboratoare de recoltare - in orasele mari, cat mai aproape de adresa de domiciliu a acestora.
 
Ne onoreaza sa va anuntam cele mai noi locatii in care partenerii nostri contractuali presteaza acte medicale in numele nostru, la standarde internationale  de etica si profesionalism.
 
Aceste noi locatii sunt : Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, Galati, Sibiu, Hunedoara, Tg. Mures, Alba Iulia, Baia Mare, si Bacau.
 
 
Vă mulţumim pentru încrederea acordată, alegând Borrelia Centrum ca principal partener în rezolvarea problemelor dumneavoastră de sănătate!
 
 
 
Accesări: 1661

                     Prevederi legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

SC BORRELIA CENTRUM SRL, inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii nr.712712810968,cu sediul in Bucuresti,str.Panait Cerna,nr.10,bl.M3,SC.3,et.6,apt.84,sector 3,prelucreaza datele cu caracter personal,furnizate de dumneavoastra prin acest formular,prin intermediul agentiilor desemnate in acest sens.Datele dumneavoastra vor fi utilizate pe viitor in scopul efectuarii operatiunilor medicale si de marketing, conform Politicii de confidentialitate.Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi dezvaluite unor terti.

SC BORRELIA CENTRUM SRL va lua toate masurile necesare de protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal atat in timpul tranzitului ,cat si la destinatie.Pe viitor,datele culese in acest formular ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si va aduce posibilitatea de a participa in promotiile si programele de loialitate pe care SC BORRELIA CENTRUM SRL le organizeaza exclusive pentru clientii sai.

Conform legii nr. 677/2001 , beneficiati de drepturile de acces si interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.Puteti sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Pentru exercitarea acetor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa ,datata si semnata la Borrelia Centrum SRL ,str. Justinian,nr.1,sector.2, Romania,catre Serviciul Suport Client , la telefon 031.1050019/0731.335039(linii telefonice cu tarif normal, apelabile din orice retea fixa sau mobila, de luni pana vineri , intre orele 08h00-16h00,cu exceptia sarbatorilor legale sau la adresa de e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. asemenea,va este cunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  • Am citit si sunt de acord cu prevederile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

                                                       Semnatura pacient………………………………………………………………