Privacy Policy

Accesări: 1662

                     Prevederi legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

SC BORRELIA CENTRUM SRL, inregistrata la ANSPDCP in baza notificarii nr.712712810968,cu sediul in Bucuresti,str.Panait Cerna,nr.10,bl.M3,SC.3,et.6,apt.84,sector 3,prelucreaza datele cu caracter personal,furnizate de dumneavoastra prin acest formular,prin intermediul agentiilor desemnate in acest sens.Datele dumneavoastra vor fi utilizate pe viitor in scopul efectuarii operatiunilor medicale si de marketing, conform Politicii de confidentialitate.Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi dezvaluite unor terti.

SC BORRELIA CENTRUM SRL va lua toate masurile necesare de protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal atat in timpul tranzitului ,cat si la destinatie.Pe viitor,datele culese in acest formular ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si va aduce posibilitatea de a participa in promotiile si programele de loialitate pe care SC BORRELIA CENTRUM SRL le organizeaza exclusive pentru clientii sai.

Conform legii nr. 677/2001 , beneficiati de drepturile de acces si interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.Puteti sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Pentru exercitarea acetor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa ,datata si semnata la Borrelia Centrum SRL ,str. Justinian,nr.1,sector.2, Romania,catre Serviciul Suport Client , la telefon 031.1050019/0731.335039(linii telefonice cu tarif normal, apelabile din orice retea fixa sau mobila, de luni pana vineri , intre orele 08h00-16h00,cu exceptia sarbatorilor legale sau la adresa de e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. asemenea,va este cunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  • Am citit si sunt de acord cu prevederile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

                                                       Semnatura pacient………………………………………………………………